جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ |۲۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 22, 2024
آیت الله اعرافی در دیدار  حیدر علی اف، رئیس هیئت امنای دانشگاه بین المللی قرقیزستان

حوزه/ مدیر حوزه های علمیه بر لزوم تقویت همکاری های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی با کشورهای همسایه، جهان اسلام و شرق آسیا تأکید نمود و اظهار داشت: پیوست ظرفیت های عظیم جهان اسلام، قدرت بزرگ اقتصادی و سیاسی را رقم خواهد زد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» آیت الله اعرافی در دیدار  حیدر علی اف، رئیس هیئت امنای دانشگاه بین المللی قرقیزستان که در ساختمان مرکزی المصطفی در قم برگزار شد، به روابط حسنه ایران و قرقیزستان اشاره نمود و اظهار داشت: امیدوارم روز به روز شاهد گسترش، تعمیق و ارتقای روابط دوستانه دو کشور باشیم.

وی بر لزوم تقویت همکاری های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی با کشورهای همسایه، جهان اسلام و شرق آسیا تأکید نمود و اظهار داشت: پیوست ظرفیت های عظیم جهان اسلام قدرت بزرگ اقتصادی و سیاسی را رقم خواهد زد.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه افزود: دانشگاه های علمی باید پیش قدم گسترش روابط میان کشورهای اسلامی و منطقه ای باشند؛ چرا که این روابط تاثیر خود را بر دیگر عرصه ها خواهد گذاشت.

وی در ادامه ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های علمی کشور ایران، با تأکید بر این که در فناوری های پیشرفته به دستاوردهای خوبی دست یافته ایم، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران علی رغم مواجهه با تحریم و مشکلات اقتصادی، در شاخص های رشد علمی دستاوردهای قابل توجهی داشته، مجموعه های دانشگاهی آن به سمت ارتقاء سطوح عالی تحصیلی حرکت نموده است.

آیت الله اعرافی در ادامه سیستم های دانشگاهی و حوزوی را از مهمترین سیستم های آموزشی در ایران برشمرد و اذعان داشت: جامعه المصطفی به عنوان بین المللی ترین مجموعه فعال در شهر مقدس قم، بالغ بر 40 هزار دانش آموخته از بیش از 130 ملیت جهان را تربیت نموده است.

وی مهمترین رشته های علمی ارائه شده در جامعه المصطفی را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: رشته های فقه و حقوق و قرآن و حدیث با ترسیم رشته ها و گرایش های متعدد مهمترین قلمرو آموزشی جامعه المصطفی به شمار می روند.

رئیس جامعه المصطفی رشته فلسفه و حدیث را از دیکر بستر های دانشی ارائه شده در جامعه المصطفی دانست و یادآور شد: جامعه المصطفی در حوزه علوم اخلاق، عرفان و تصوف، مطالعات ادیان و مذاهب، حوزه زبان و فرهنگ ها و نیز قلمرو علوم اجتماعی و سیاسی ورود نموده است.

آیت الله اعرافی بر لزوم آشنایی دانشجویان علوم اسلامی با علوم جدید و مسائل روز جهانی تأکید نمود و خاطرنشان کرد: جامعه المصطفی مبانی دینی و اسلامی را به دور از افراط، تفریط و تکفیر پیگیری نموده، مسائل کلان بشری و مشکلات روز جهانی را در حوزه های مختلف اجتماعی اعم از؛ مسائل محیط زیست، خانواده، توسعه پایدار و .. مورد توجه قرار می دهد.

وی ارائه اسلام عقلانی، اجتهادی و وحدت آفرین را مهمترین پایه فعالیت جامعه المصطفی برشمرد و خاطرنشان کرد: جامعه المصطفی در 5 اتحادیه بین المللی دانشگاهی عضویت داشته، با بیش از 50 دانشگاه بین المللی توافق نامه همکاری گسترده ای را به امضا رسانده است.

آیت الله اعرافی در پایان بر آمادگی جامعه المصطفی نسبت به توسعه روابط علمی با دانشگاه بین المللی قرقیزستان تأکید نمود.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha